Palo pomirenje: Ajntraht neće kazniti Filipa Kostića

09.09.2021. | 13:53

Smiruju se strasti u Frankfurtu. Izgleda da će se ljubav Ajntrahta i Filipa Kostića obnoviti.

U jednom trenutku djelovalo je da će njemački klub kazniti srpskog reprezentativca, čak se pominjala suspenzija i novčana kazna u iznosu od 100.000 evra. Sve kao vid sankcije krilnom fudbaleru što je, navodno, odbio da trenira nezadovoljan što mu je propao transfer u Lacio.

Obje strane su izgleda shvatile da su malo pretjerale, pa lokalni mediji najavljuju da su se čelnici Ajntrahta “ohaldili” i da su riješili da Filipa vrate u ekipu. I to samo dan pošto je Kostić napisao kako mu neki ljudi duguju izvinjenje.

Pomirenje je definitivno palo, Ajntraht neće kazniti rođenog Kragujevčanina i on će se naći u konkurenciji za nedjeljni meč sa Štutgartom. Samo je na treneru Oliveru Glazneru hoće li ga koristiti u nedjelju protiv Štutgarta, u četvrtom bundesligaškom kolu.

U prva dva je Filip igrao, potom je buknuo problem poslije nerealizovanog transfera u Lacio, bio je van tima na gostovanju Bilefeldu, ali je deifnitivno u ritmu, jer je za Srbiju igrao oba kvalifikaciona susreta za plasman na Mundijal: 90 protiv Luksemburga i 87 na gostovanju Republike Irske.