Otkaz nakon loših rezultata: Vlado Šćepanović više nije trener Partizana

30.10.2020. | 17:20

Iako je djelovalo da će Vlado Šćepanović ostati još jedan meč na čelu stručnog štaba beogadskog Partizana, klub je donio odluku da u duelu sa Igokeom beogradske crno-bijele predvodi trener Milivoje Lazić, nekadašnji trener Crvene zvezde.

Odluka je donijeta budući da su pomoćni treneri beogradskog kluba Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na korona virus. Lazić je trenutno zaposlen u klubu kao trener juniorske selekcije Partizana.

Partizan trenutno ima skor 2-2 u ABA ligi i 2-3 u Grupi A Evrokupa.

Posebno je problematična bila utakmica Evrokupa sa Burgom, u kojoj je Partizan izgubio u Beogradu prikazavši razočaravajuću partiju.

Milivoje Lazić ima 42 godine, a u karijeri je radio u FMP i Crvenoj zvezdi, u kojoj je bio glavni trener tokom kratkog perioda 2012. godine.

U Partizanu je radio kao pomoćni trener Vladi Jovanoviću u sezoni 2010/2011, a u mlađim kategorijama tima iz Humske je od prethodne godine.

I dalje nije potrvđeno ko će biti dugoročno rješenje za Partizan na pozciji glavnog trenera.

Šćepanović je tako brzo okončao i drugi posao na kojem je radio kao glavni trener, pošto je 2016. godine radio i kao trener Budućnosti. U međuvremenu je bio pomoćni trener u Bambergu i Partizanu.

Iza njega je i fantastična igračka karijera u kojoj je osvojio čak tri zlatne medalje sa reprezentacijom Jugoslavije na velikim takmičenjima, piše Sport klub.

Oznake: KK Partizan, Otkaz