Ogromna podrška sa tribina! Sa sinovima došao iz Austrije kako bi navijao za Borac

Svoje mjesto na tribinama naći će i Slavoljub Đekanović, koji je sa dva sina doputovao iz Austrije kako bi podržao crveno-plave na putu ka plasmanu u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nema sumnje da će Borac večeras protiv Kluža imati ogromnu podršku sa tribinama, a jedan od onih koji će naći svoje mjesto na njima je Slavoljub Đekanović, koji je sa dva sina doputovao iz Austrije kako bi pružio podršku izabranicima Marka Maksimovića!
Slavoljub očekuje najbolji mogući ishod – kao i svi navijači koji će meč pratiti sa stadiona ili posredstvom TV Arena sport!
“Od utakmice očekujemo sve ono najljepše i najbolje. Nadam se da ćemo proći dalje i da ćemo se družiti što češće, ako bog da do kraja”, rekao je najstariji Đekanović.
Bolji iz ovog dvomeča igraće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv uspješnijeg iz dva duela luksemburške Fole Eš i Linkoln Red Impsa sa Gibraltara.
Poraženi se seli u drugo kolo Konferencijske lige, gdje ga čeka poraženi iz dvomeča litvanskog Žalgirisa i Linfilda, šampiona Sjeverne Irske, piše Mondo.

Ostavite komentar: