Oglasio se trener Crvene zvezde: Imam ugovor do juna i profesionalac sam

U medijima je danas odjeknula vijest da će Crvena zvezda promijeniti trenera na ljeto. Navodno će na mjesto trenera kluba iz Ljutice Bogdana doći trener Makabija iz Haife Barak Bahar. O cijeloj situaciji oglasio se i aktuelni trener crveno-bijelih Miloš Milojević.

On je u razgovoru za “Informer” prokomentarisao medijske navode.

“Naravno da sam pročitao vijest, ali trudim se da se ne obazirem na to. Imam ugovor do juna i profesionalac sam. Do tada ću svaki dan raditi kao da ću zauvijek ostati trener Zvezde. Evo, i jutros sam bio na treningu, opet ću, i sutra i prekosutra i svaki dan dok ne osvojimo titulu, a ja se nadam i duplu krunu. Zvezda je moj klub i spreman sam na sve što je u interesu kluba”, jasan je Milojević.

Istakao je da nije razgovarao sa rukovodstvom kluba.

“Postoje ljudi koji vode klub i kao što su jednom riješili mene da angažuju, tako će možda na kraju sezone poželjeti da angažuju nekog drugog. Znam šta mi je posao, radim ga i radiću ga najbolje što mogu. Trener sam Crvene zvezde, u narednom kolu dočekujemo Mladost iz Novog Sada i na to sam fokusiran”, zaključio je Milojević za Informer.

Ostavite komentar: