Oglasio se Borjan: Povrijeđen sam i tužan, nisam ovo zaslužio

01.06.2023. | 08:06

Novi trener Crvene zvezde, Barak Bahar, odlučio je da promijeni prvog golmana, pa je tako jedna od njegovih prvih odluka poslije stupanja na mjesto šefa struke crveno-bijelih bila da saopšti kapitenu Milanu Borjanu da neće biti prvi golman kluba.

Borjan, koji je godinama kapiten Zvezde, je ovu odluku dočekao u Parizu, gdje je otputovao sa suprugom i sinom i neprijatno je iznenađen.

Kako je rekao u izjavi za Žurnal, povrijeđen je i tužan i smatra da nije ispoštovan kako dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi i osvojio isto toliko titula šampiona.

– Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lijepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povrijeđen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi.

– Sada mi je vruća glava i jako sam povrijeđen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mjestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vrijeme je uvijek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme – poručio je Milan Borjan u razgovoru za Žurnal.