Oglasili se iz kluba Lane Pudar, nove šampionke Evrope: Političari, napravite joj bazen

Nakon što je fenomenalna Lana Pudar danas je na Evropskom prvenstvu za juniore u Rimu osvojila zlatnu medalju, oglasili su se iz Kluba vodenih sportova Orka iz Mostara.

“Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i poslanici, fedaralni premijeru, fedralni ministri i poslanici, državni premijeri i poslanici, iz Rima vas pozdravlja Lana Pudar, nova evropske prvakinja u disciplini 100 metara delfin. Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja.
Sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz. Ne znam koliko je Vama stalo do toga, ali znam da je običnoj raji, vašim glasačima itekako stalo! Lana naklon i kapa do poda!! Treneri, Alena, Deni i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu! Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu!
Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori što nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju. U Tokio idemo da uživamo i da se sa svima ‘na šake pofajtamo’. Pa dokle stignemo”, saopšteno je iz KVS Orka Mostar.

Ostavite komentar: