Oglasila se Zvezda: Borjan ne može da ide

19.12.2021. | 13:45

Fudbalski klub Crvena zvezda reagovao je na riječi Milana Borjana.

Tokom jučerašnjeg dana fudbalsku Srbiju je uzdrmala vijest da je kapiten zatražio raskid ugovora sa crveno-bijelima, da bi golman aktualnog šampiona Srbije ovu informaciju danas potvrdio.

On je u obraćanju navijačima putem društvenih mreža naveo da je istina da želi da napusti klub, a da su razlozi za to mnogo dublji od navodnog sukoba se trenerom Dejanom Stankovićem.

Na riječi svog čuvara mreže reagovali su iz Crvene zvezde, a prema nezvaničnim informacijama Borjanu neće biti dopušten odlazak, prenosi Blicsport.

Kako se navodi, Milan Borjan ima ugovor sa klubom do 2023. godine i crveno-bijeli nemaju namjeru da se odreknu svog čuvara mreže u nastavku borbe za titulu.

Iz Ljutice Bogdana su dodali da neće dozvoliti da im išta poremeti planove na putu ka odbrani šampionskog trona i nastavku pohoda u Ligi Evrope.

Zvezda na poluszoni ima pet bodova manje u odnosu na lidera šampionata, ekipu Partizana, a u Ligi Evrope obezbijedila je direktan plasman u osminu finala.

Danas se, takođe, pojavila informacija da je jedan klub već pokazao interesovanje za Borjana, ali sudeći prema stavu rukovodstva crveno-bijelih do realizacije tog posla će teško doći.