Određeni arbitri za 23. kolo Premijer lige BiH: Evo ko sudi u Banjaluci

15.03.2024. | 12:05

FS BiH odredio je službena lica za predstojeće kolo Premijer lige BiH koje se igra predstojećeg vikenda.

Borcu iz Banjaluke koji igra na Gradskom stadionu protiv Zvijezde 09 pravdu će dijeliti Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. Asistenti su Emir Zahiragić i Goran Ilinčić, a četvrti sudija Haris Halkić.

Najbolji sudija iz BiH, Irfan Peljto će ovoga vikenda u Modriču na meč Sloge i Tuzla Sitija. Pomagaće mu Davor Beljo i Nebojša Žugić, dok je Dražen Marić četvrti sudija, prenosi SrpskaInfo.

Zrinjski u Mostaru dočekuje Željezničara, a utakmicu će suditi Darko Gedžić iz Brčkog, uz asistenciju Arnela Novalića i Bojana Makarića. Frano Jelić je četvrti sudija.

Sabrija Topalović je glavni sudija utakmice Sarajevo – GOŠK. Asistiraće mu Hasan Nanić i Mirza Demir. Četvrti sudija je Mirza Kazlagić iz Cazina.

Hercegovački derbi igraju Posušje i Široki Brijeg. Utakmicu sudi Ermin Sivac iz Zenice, uz asistenciju Dženana Milića i Marka Zelenike. Četvrti sudija je Nihad Ljajić.

Banjalučanin Dragan Petrović glavni je arbitar meča Velež – Igman, a pomažu mu Sreten Udovičić i Edin Redžović, Četvrti sudija je Luka Bilbija.