Odlične vijesti za Zvezdu: Šabaz Nejpir spreman za Olimpiju

24.11.2023. | 17:40

Ogromno pojačanje dobija trener KK Crvena zvezda Joanis Sferopulos, koji će na meču protiv Olimpije iz Milana moći da računa na Šabaza Nejpira, koji je u prethodnih nekoliko mečeva bio van sastava.

Upetak od 20:30 časova košarkaši Crvene zvezde dočekaće milansku Olimpiju u okviru desetog kola najelitnijeg takmičenja na Starom kontinentu, piše Sportal.

Oba tima trenutno su na tri pobjede i šest poraza u Evroligi, pa će ovo biti izuzetno bitan duel u Beogradu.

Ono što ekipi sa Malog Kalemegdana može dodatno da pomogne na ovom susretu jeste činjenica da će Sferopulos, pomalo neočekivano, moći da računa na Nejpira!

Američki organizator igre je navodno spreman da pomogne saigračima, a za očekivati je da na parket Arene izađe sa zaštitnom maskom.

Sferopulos je iznio utiske pred meč sa italijanskim timom i govorio je o Nejpiru, čime je možda i najavio ono što će se desiti večeras.

– Šabaz je danas trenirao sa maskom, sutra ćemo procijeniti situaciju i donijećemo odluku u posljednjem momentu da li će igrati. Igramo protiv tima koji igra sve bolje, imaju dvije pobjede u posljednja tri meča. Imaju iskustva da igraju ovakve utakmice, na nama je da imamo fokus i da se držimo plana, da im napadnemo slabosti, generalno moramo da igramo pametno kako bismo ih pobijedili – rekao je u četvrtak.

Oznake: Milano, Povreda