Odbojkaši Borca sa četvrtog mjesta idu u doigravanje

11.03.2019. | 23:51

Odbojkaši Borca zauzeli su četvrto mjesto na kraju regularnog dijela takmičenja u Premijer ligi BiH, čime su ispunili zacrtani cilj sa početka sezone. Sada kreće najvažnija bitka, a u četvrtfinalu plej ofa očekuju ih utakmice protiv Jedinstva iz Brčkog.
Sezona je bila turbulentna, kaže trener Borca Mišo Marjanović. Gubili smo bodove od ekipa od kojih smo bolji, dok smo neke utakmice pobijeđivali i sami sebe iznenadili, dodaje Marjanović. Ne gleda, kaže, previše daleko, iako ambicije rastu, a najvažnije je sada da preskoče prvu prepreku.

“U tom ligaškom dijelu dobili smo obje utakmice. Dobra ekipa, ne smijemo ih potcjenjivati. Pripremaćemo se za njih. Imamo 15 dana da se spremimo što za te utakmice, pa ako prođemo njih, protiv iduće ekipe koja nam bude sljedovala”, kaže Mišo Marjanović, trener OK Borac.

https://www.youtube.com/watch?v=-jWgCsdZU3U

A naredni protivnik mogla bi da im bude ekipa Mladosti, višegodišnji šampion BiH. Teško da im ko i ove sezone može oduzeti titulu, ali polako se izdavaju ekipe koje mogu da im pariraju.

“Ekipa Kaknja po meni možda i najbolja ekipa ove sezone. Igraju kontinuirano. Dobro rade. Možda bi oni mogli ove godine da naprave taj rezultat, ali vidjećemo. Tu smo i mi da im pomrsimo račune”, ističe Marjanović.

U ostalim utakmicama četvrtfinala sastaće se Mladost-Modriča, Kakanj-Majevica I Domaljevac – Radnik, a serija se igra na dvije dobijene utakmice

 

Izvor:(ATV)