Odbojkaši Borca nakon pet setova savladali Modriču

10.02.2019. | 12:16

Odbojkaši Borca stigli su sinoć do treće vezane gostujuće pobjede u Premijer ligi BiH savladavši u Modriči u dramatičnoj završnici, u okviru 14. kola, istoimenog domaćina rezultatom 2:3.

Ekipa Domaljevca je poražena u Brčkom od aktuelnog šampiona Mladosti maksimalnim rezultatom, te su se crveno-plavi osvajanjem dva boda u Modriči ponovo bodovno izjednačili sa timom Domaljevca koji je trećeplasirani.

Izabranici Miše Marjanovića osvojili su prva dva seta rezultatim 19:25 i 24:26 i činilo se da će uspjeti da stignu do nove gostujuće “trojke”. Ipak, Modriča, koja se četiri kola prije kraja nalazi u “crvenoj zoni”, nije se predavala te je uspjela da meč uvede u peti set, osvajanjem trećeg i četvrtog perioda rezultatom 25:22.

Međutim, odbojkaši u crveno-plavim dresovima nisu dozvolili da im bilo kakav gostujući trijumf isklizne iz ruku: nakon rovovske bitke, peti set su riješili rezultatom 18:20 za omjer od od 8 pobjeda i 6 poraza nakon 14 odigranih utakmica.

U pretposljednjoj domaćoj ligaškoj utakmici u tekućoj sezoni Borac će ugostiti ekipu Radnika, koja se pred odlučujuće 4 runde nalazi na šestom mjestu uz 20 bodova.

 

Izvor / Foto:(borac-sport.com)