Odbio četiri ponude: Mitrović hoće sa Fulamom u Premijer ligu

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović ubjedljivo je najbolji strijelac Čempionšipa (27 golova) u tekućoj sezoni, a njegov Fulam nalazi se na liderskoj poziciji. Idu utabanom stazom ka Premijer ligi, a Mitrović želi da do tamo stigne samo sa ekipom čiji dres nosi već godinama.

Kako prenosi novinar Ekrem Konur, Mitrović i njegovi agenti već su odbili četiri premijerligaške ponude jer srpski napadač ne želi da se u toku januara preseli u Premijer ligu, prenosi Mondo.

Pred njim su u nastavku sezone dva cilja – ulazak u elitni rang sa ekipom Fulama i obaranje rekorda Ivana Tonija po broju golova u jednoj sezoni Čempionšipa.

Engleski napadač je prošle sezone pogodio 31 put u sezoni, a Srbin je sada na dobrom putu da taj rekord pregazi. Nakon samo 25 kola njemu su potrebna četiri pogotka kako bi se izjednačio sa čovjekom koji je Brentford vodio u elitu. Tamo će, gotovo sigurno, naredne sezone igrati Aleksandar Mitrović.

On bi volio da to bude u dresu Fulama, ali ukoliko bi tim sa Krejven Kotidža uspio da prokocka prednost na vrhu, nema dileme da bi lako našao klub. Nije poznato koje četiri ekipe iz Premijer lige je odbio ovog januara, ali narednog ljeta će neki od njih sigurno zvati ponovo.

Ostavite komentar: