Od otpisanog do neophodnog: Endijaje otkrio šta je sve prošao u Zvezdi

20.03.2024. | 09:31

Crvena zvezda i Vladan Milojević uspjeli su da “izvuku” sve ono što Šerif Endijaje nije prikazivao u eri Baraka Bahara.

Od Šerifa koji je ispustio značku, do Šerifa koji je zvezdu ponovo zadenuo za rever. Od otpisanog, do neophodnog.

To je put koji je za kratko vrijeme prošao Ndiaje u Zvezdi. A, išao je robusni napadač crveno – bijelih od nemila do nedraga, pa i preko Golgote. Kada se sve sabere i oduzme, zaslužio je da mu se sve vrati na pravi način. Šerif je, dakle, opet u modi…

Spas, ispostaviće se, u pravi čas, stigao je u liku Vladana Milojevića, Supermen je došao da vadi kestenje iz vatre, a ko nije vjerovao u njegove moći – prevario se. Zvezda je krenula uzbrdo, tu se posebno istakao Šerif Endiaje. Relaksirao ga je Miloje, uostalom kao i čitav tim.

“Drago mi je što se nalazim u dobroj formi. Vrijedno sam radio u prethodnom periodu i rezultati se vide. Postigao sam pet golova od starta proljećnog dijela sezone. Nadam se da ću tako nastaviti do kraja sezone. Uživam u svakom trenutku na terenu”, kaže Šerif za Sportal.

Njegov veliki iskorak poklopio se sa dolaskom Vladana Milojevića, a Šerif ne krije koliko mu je novi/stari trener crveno-bijelih pomogao.

“Trener Milojević mi je ukazao povjerenje, rekao mi je da vjeruje u mene i to prvi put kada smo razgovarali. To mi je mnogo značilo, vrijedno sam radio. Prija mi njegov sistem i, kao što sam rekao, rezultati se odmah vide na terenu”, jasan je Endijaje.