Obradović uoči revanša u Ljubljani: Daćemo sve od sebe da ne dozvolimo rivalu toliki broj skokova

29.05.2023. | 22:28

Košarkaši Partizana u utorak gostuju Cedevita Olimpiji u Ljubljani gdje će odigrati drugu utakmicu u seriji polufinala ABA lige.

Prvi meč tim Željka Obradovića nije donio mnogo poteškoća i domaćin je u “Štark Areni” slavio sa 85:70. Najveći problem u igri crno-bijelih bio je skok, što je sam Obradović istakao pred naredni duel.

– Pričali smo o tome da su igrači Cedevita Olimpije, pre svega Omić, ali i ne samo on dobri u skoku. Nisam to video, da neka ekipa toliko skokova upiše kao oni protiv nas u prvoj utakmici. To se ne dešava ni na prijateljskim utakmicama gde je jedna ekipa iz nižeg ranga – ponovio je Obradović i dodao:

– Daćemo sve od sebe da to ne bude tako u drugoj utakmici. Pokušao sam sinoć da rasporedim minutažu koliko je to moguće jer znamo da nas već sutra, nepunih 48 sati od prvog duela čeka novi meč – zaključio je Željko Obradović.

Ukoliko bude potrebe, treći odlučujući meč na programu je tek šestog juna. U slučaju da Partizan pobjedi u “Areni Stožice” u finalu će igrati sa vječitim rivalom.