Obradović pred Split: Svakoj utakmici pristupamo na isti način

19.11.2022. | 16:39

Trener Partizana Željko Obradović rekao je danas da crno-beli poštuju ekipu Splita i da se za predstojeći meč u ABA ligi pripremaju kao za svaku utakmicu.

“Nova utakmica u ABA ligi. Naravno da svakoj utakmici pristupamo na isti način. Mi treneri smo već uradili analizu protivnika, a na popodnevnom treningu ćemo prvo imati video sa igračima. Da izađemo sa informacijama pred njih i postavimo utakmicu i da igrači koji nisu igrali odrade malo jači trening”, rekao je Obradović, prenosi klub.

“Veliko poštovanje za ekipu Splita, kao i za sve protivnike u bilo kom takmičenju do sada”, dodao je on.

Nepunih 45 sati nakon pobjede protiv Makabija u Evroligi, košarkaši Partizana će dočekati sutra ekipu Splita, u utakmici sedmog kola ABA lige.

Crno-beli su poslije šest odigranih utakmica i dalje neporaženi, dok je Split upisao dvije pobjede i četiri poraza.

Na meču protiv Makabija je svoje prve minute u novoj sezoni nakon oporavka od povrede upisao i Alen Smailagić.

“Vratio sam se pravo u ritam utakmica na svaka dva dana. Do sada su moji saigrači iznosili taj teret i veoma sam srećan što sam konačno u prilici da budem sa njima na terenu i da se zajedno borimo”, rekao je Smailagić, prenosi b92.

“Idemo od treninga do treninga, od utakmice do utakmice. U ovom trenutku nam je najvažnije da protiv Splita dobro odigramo i dođemo do nove pobede pred našim navijačima”, istakao je Smailagić.

Utakmica Partizan – Split na programu je sutra od 19.00 u Beogradskoj areni.