Obradović otišao kod prijatelja u Čačak, pa se oglasio prvi put poslije Kupa: “Ne idem ja nikud”

21.02.2024. | 16:36

Velika bura se podigla prethodnog vikenda u kojoj se našao trener KK Partizan Željko Obradović. On je nakon poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća održao govor koji je pokrenuo brojna pitanja.

Obradović je poslije poraza reagovao na prozivke navijača da je Partizan državni projekat što je potom izazvalo i reakciju Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije.

Nakon svega čaršijom su krenule da kolaju priče da je Obradoviću dosta svega i da ide iz Partizana.

Navijači su tim povodom najavili akciju za meč protiv Efesa u Evroligi na kojoj bi trebalo da se tokom čitavog susreta skandira samo ime Željka Obradovića.

Ipak, sa pomalo neočekivane strane stigla je poruka koja bi mogla da izazove oduševljenje među Grobarima.

Naime, na profilu pivare koja se po Željku Obradoviću zove Žoc, koju drži njegov dobar prijatelj koja prozivodi pivo koje su košarkaši Partizana pili nakon osvajanja ABA lige, okačene su slike na kojima se nalazi trofejni stručnjak.

Obradović je iskoristio slobodne dane da ode do rodnog Čačka i tom prilikom je svratio i do pivnice.

Na jednoj od slika na kojima je Željko sa grupom ljudi nasmijan stajala je i poruka koja bi trebalo da predstavlja njegov citat.

– Ne idem ja nigdje iz Partizana, mogu samo da dođem ovdje da perem čaše – a na drugoj velikim slovima napisano da ostaje.

Da li je to Obradović zaista rekao i da li je to rekao u zbilji ili u šali ne možemo da tvrdimo, ali je dovoljno da zagolica maštu navijača koji se pitaju da li će trofejni stručnjak potpisati ugovor sa crno-bijelima nakon što mu aktuelni istekne krajem sezone, piše Nova.rs.