Obradović ljut poslije poraza: Najveća laž je da smo “državni projekat”

18.02.2024. | 10:50

“Mislim da je utakmica bila veoma dobra, imali smo svoje šanse, ali u završnici smo bili brzopleti u odlukama. Nismo kontrolisali emocije i to je razlog neuspjeha”, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović poslije poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća (85:79).

“Žao mi je zbog svih ljudi koji su došli i koji vole Partizan. Mislim da tri momka nisu bila dorasla da sude finale, Nisu bili na nivou da sude utakmicu, Organizacija je bila vrunska, čestitam na svemu i atmosfera je bila lepa”, istakao je Obradović na konferenciji za medije.

Otkad sam došao, priča se da je Partizan “državni projekat”, da sam ja “državni projekat” veća laž nije izgovorena, dodao je trofejni trener.

“Apelujem na ljude iz kluba da izađu sa podacima, da vidimo kako smo mi državni projeka, Ja sam kao trener osvojio mnogo trofeja, ali je ABA prošle godine najdraži, jer znam u kakvim uslovima smo igrali”.

Treći put nismo osvojili trofej ovde u Nišu, ali neka se iz organizacije zapitaju kako ovakve sudije sude finale, naglasio je on.

“Preuzeo sam odgovornost, to sam rekao igračima. Moji limiti su prošli, ne mogu da utičem na njih. Sreća pa imamo pauzu, da razmislim šta ćemo i kako ćemo”, poručio je Obradović.