Obradović emotivan: Igrači su vjerovali u pobjedu, nisu se predali ni na minus 10

01.12.2023. | 07:32

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras da su njegovi igrači vjerovali da mogu da savladaju Panatinaikos i kad su gubili 10 razlike na tri minuta prije kraja utakmice.

“Fenomenalna utakmica, veoma važna pobjeda za nas. Hvala igračima koji su vjerovali da možemo da preokrenemo. Nisu se predali ni na minus 10 ni poslije one trojke Nana uz zvuk sirene. Uspjeli smo čak i da dođemo u situaciju da imamo napad za pobjedu u regularnom toku meča”, rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Partizan je ponovo imao fenomenalnu podršku navijača, pošto je na tribinama bilo 20.079 gledalaca.

“Hvala navijačima, njihova energija i podrška je fenomenalna, ponovo su nas nosili svih 45 minuta, uvijek su uz nas i to nam mnogo znači”, dodao je Obradović.

On je rekao da je utakmica protiv Panatinaikosa uvijek emotivna za njega.

“Za mene je ovo uvijek emotivna utakmica, radio sam tamo 13 godina i proveo prelijepe trenutke. Postoje još uvijek neki ljudi u Panatinaikosu sa kojima sam sarađivao i svakako je uvijek poseban osjećaj kad igram protiv Panatinaikosa”, naveo je trener Partizana.

Obradović je na kraju rekao da Frenk Kaminski nije igrao veći dio drugog poluvremena, jer je dobio izuzetno jak udarac u rebro i zbog toga nije mogao da se vrati na teren.

Partizan će u narednom kolu Evrolige na svom terenu dočekati Monako.