Novo slavlje šampiona Srbije: Pešić sa dva gola vodio Zvezdu do pobjede VIDEO

07.03.2023. | 21:36

Fudbaleri Crvene zvezde u 25. kolu Superlige Srbije slavili su protiv TSC iz Bačke Topole sa 2:1.

Golove za Crvenu zvezdu je postigao Aleksandar Pešić, prvi u 20, a drugi u 46. minutu meča, dok je jedini strijelac za TSC bio Petar Ratkov u 70. minutu.

Zvezda je tako stigal do svog 63. boda i tako se učvrtila na prvom mjestu, dok je TSC ostao na četvrtom mjestu sa 49 bodova.

Počela je utakmica sa dosta problema sa snabdijevanjem struje na stadionu u Bačkoj Topoli, kada je počela utakmica dva puta je bio mrkli mrak na stadionu, i onda je glavni sudija meča Miloš Milanović poslao igrače u svlačioicu.

Posle 40 minuta prekida, igrači su odlučili da se utakmica nastavi.

Kada se meč nastavio, Zvezda je bila salbiji protivnik u prvom poluvremenu, ali je poslije 45 minuta imala prednost, jer je u 20. minutu Aleksandar Pešić pogodio mrežu gola TSC.

Poslije pogotka fudbalera Zvezde, domaći su bili dosta bolji na terenu, stvarali su dosta šansi, čak u jednoj situaciji promašili i prazan gol, jednostavno lopta nije htjela u gol i objektivno nisu zaslužili da gube poslije prvog poluvremena.

Drugo poluvrijeme je bilo dosta zanimljivije, već u 46. minutu je Aleksandar Pešić po drugi put savladao Veljka Ilića. Nakon toga se igra rasplamsala i gledali smo utakmicu sa dosta ritma i šansi na obje strane.

Dodatnu neizvjensost na meču je doneo Petar Ratkov koji je u 70. minutu sjajnim udarcem savladao Milana Borjana.

Do kraja meča smo vidjeli dvije velike prilike za Zvezdu, koja se u finišu meča čekala svoju šansu iz kontranapada, ali nije uspjela da pogodi iz takvih situacija.

Na kraju Zvezda ipak dolazi do nova tri boda koja je učvršćuju na prvom mjestu tabele Superlige Srbije.

U sledećem meču Crvena zvezda će na svom terenu dočekati Novi Pazar, dok će TSC gostovati Kolubari.