Novak dočekao Tima i Zvereva

11.06.2020. | 16:17

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, domaćin Adria tura, zajedno sa bratom Đorđem, direktorom turnira, poželio je dobrodošlicu prvo Austrijancu Dominiku Timu direktno na aerodromskoj pisti, a 30 minuta kasnije u Beograd je privatnim avionom doletio i Aleksandar Zverev iz Njemačke – prenosi Sport klub.

Igrači su bili oduševljeni ovakvim dočekom, poručivši da su srećni zbog dolaska na Adria tur.

-Hvala Novaku što je organizovao jedan ovakav događaj, na kom je primaran humanitarni aspekt. Naravno, potrudićemo se da pružimo što bolji tenis i da publici priredimo dobar ugođaj – rekao je Tim.

Zverev je stigao u društvu ljepše polovine, ali i par članova stručnog štaba.
-Nedostajalo mi je druženje sa teniserima. Nismo se vidjeli još od Indijan Velsa. Siguran sam da će ovo da bude izuzetan događaj, u gradu u kojem dugo nisam bio. Beograd mi je ostao u lijepom sjećanju, ovdje i u Novom Sadu sam svojevremeno igrao fjučerse, ali nisam stigao mnogo toga da vidim – objasnio je Nijemac.

Adrija tur počinje sutra, a zvanična ceremonija otvaranja kreće od 16 časova. Slijedi miks dublu u kojem će igrati Jelena Janković, Olga Danilović, Nenad Zimonjić i Novak Đoković. Poslije toga, oko 18h, se igraju dublovi, gde će igrati još i Dimitrov, Zverev, Troicki, Zimonjić i drugi teniseri.

Specijalni dio programa rezervisan je za žrijeb, koji će se odvijati tako što će teniseri imati zadatak da servisom pogode određeni cilj, u kom se nalazi ime njegovog protivnika u grupi.

Izvor: Srpskainfo