Nosi “duplu krunu”: Zvezdin karavan na putu ka Hercegovini

18.06.2023. | 11:50

Veliki ljetnji karavan Crvene zvezdw treću godinu zaredom obilazi gradove Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, a pristalice najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba i ove godine iskazuju oduševljenje nesvakidašnjom akcijom i brojnim posjetama potvrđuju da su najveća snaga crveno-bijelih, saopštili su danas “crveno-bijeli”.

Karavan nosi “duplu krunu” koju su prvotimci Zvezde osvojili ove godine, kao i pehar iz Barija i omogućuje svim članovima kluba u gradovima u kojima se pojave da se slikaju sa njima.

U saopštenju se navodi da se od sljedeće nedjelje očekuje da će navijači biti u prilici ne samo da se oni koji nisu učlane ili obnove članstvo, nego i da kupe sezonske ulaznice i karte za Zvezdine utakmice u Ligi šampiona.

“Karavan našeg kluba je do sada sa velikim uspehom obišao 15 gradova Srbije i Crne Gore, a već danas nastavljamo put ka Hercegovini. Dugujemo veliku zahvalnost zvezdašima iz Beograda, Stare Pazove, Zrenjanina, Šapca, Požarevca, Subotice, Kikinde, Apatina, Sombora, Valjeva, Bara, Budve, Kotora, Herceg Novog i Nikšića na sjajnom gostoprimstvu, kojim nas oduševljavaju iz godine i godinu. Zvezdina fan zona je nešto na šta su ljudi već navikli, ali smo se potrudili da je vizuelno unapredimo, a navijači su sjajno reagovali. Tročasovno druženje je ispunjeno Zvezdinim pesmama i rekvizitima, a uvek nam je posebno zadovoljstvo da saslušamo priče navijača, kako onih starijih koje uspomene vežu za Zvezdu, tako i najmlađih koji tek spoznaju ljubav prema klubu”, istakla je idejni tvorac karavana i koordinatorka društveno-odgovornog rada u Crvenoj zvezdi, Jelena Trišović.

Ona je istakla da je odziv navijača na zavidnom nivou.

“Crvena zvezda svake godine može sa ponosom da se pohvali sve većim brojem članova. Redovi pred pultom za članstvo su nas sačekali u svakom gradu koji smo obišli, što predstavlja značajnu satisfakciju. Danas će Zvezdina fan zona biti postavljena u Trebinju, a u narednih 18 dana ćemo obići sledeće gradove: Nevesinje, Gacko, Višegrad, Arilje, Užice, Čačak, Prijepolje, Priboj, Požegu, Gornji Milanovac, Niš, Leskovac, Pirot, Vranje, Aleksinac, a zanimljivo je da ćemo ove godine prvi put posetiti Makedoniju, odnosno Kumanovo. Već početkom jula obići ćemo i Republiku Srpsku, o čemu ćemo blagovremeno obavestiti sve zvezdaše. Hvala našim najvernijim navijačima na poverenju koje nam ukazuju, Zvezda će se i u narednom periodu potruditi da uživaju u sada već tradicionalnom karavanu”, zaključila je Jelena Trišović.