Noleta supruga ne bodri sa tribina! Evo zašto Jelena Đoković nije došla na Rolan Garos

05.06.2023. | 15:12

Novaku Đokoviću su u Pariz kao podrška stigli sin Stefan i kćerka Tara, koji su ga podržavali tokom meča četvrtog kola protiv Huana Pabla Variljasa, a ono što je interesantno, na snimcima se nije vidjela i njegova supruga Jelena.

Razlog vjerovatno leži u činjenici da je Jelena bila na gala večeri u Rimu, gdje je predstavljala Fondaciju Novak Đoković.

Organizovano je donatorsko veče u Rimu, gdje je završen PL Open, međunarodni turnir na koji se igrao od 28. maja do 3. jun, gdje je Novakova fondacija bila partner turnira, kao i Udruženje Petar Pan, kome će biti doniran prihod od humanitarne večere, prenosi Sportal.

Kako prenose italijanski mediji, Jelena je doputovala direktno iz Beograda kako bi prisustvovala ovoj gala večeri, a sa njom je bila i direktorka Fondacije Đoković Maja Jovanović.

Tu su bili i novinar Stefano Melokaro, komičar Marko Kapreti i voditeljka Elena Ramonino. Novak je za humanitarnu aukciju donirao reket i opremu u kojoj je osvojio 22. Grend slem turnir na Australijan openu. Sva sredstva od aukcije biće namijenjeni promovisanju pristupa u ranom detinjstvu upravo preko Fondacije Novak Đoković.

Novak se i sam obratio putem video snimka, gdje je bio uz svog kondicionog trenera Marka Panikija, koji je Italijan. Paniki je podijelio i fotografije i snimak sa ovog događaja, a zahvalio se i svima koji su pomogli u organizaciji turnira.