Ništa od preuzimanja Brazila: Perez sprema novi ugovor za Anćelotija

27.11.2023. | 17:48

Proslavljeni italijanski trener Karlo Anćeloti već je tri i po godine na klupi Real Madrida, a ugovor mu ističe sa posljednjim danom juna 2024. godine.

Spekulisalo se u proteklim mjesecima da bi nakon toga mogao da preuzme komandu nad reprezentacijom Brazila, ali prema posljednjim informacijama iz Španije, od toga ipak neće biti ništa!

Prema navodima španskih medija, predsjednik Madriđana Florentino Perez priprema za Italijana novi ugovor sa klubom, prema kojem bi Anćeloti na klupi ostao još dvije godine!

Kako ističu novinari na Pirinejima, sve bi trebalo da bude završeno do početka 2024. godine, kako bi Anćeloti na miru mogao da sprema ekipu za povratak titule u Madrid i napad na evropski trofej, koji je prošle sezone završio u rukama Mančester Sitija.

Ističe se da Anćeloti svakako daje prioritet svom sadašnjem klubu u odnosu na Karioke, te da će, kako je istakao, “čekati posljednji dan kako bi se zvanično dogovorio nastavak saradnje sa Realom”.

Prema posljednjim informacijama, dogovor nije daleko, a Brazilci će možda morati da sadašnjem selektoru Fernandu Dinizu ponude saradnju dužu od jedne godine, piše Mondo.

Oznake: Karlo Anćeloti