Ništa od jesenje titule: Borac još jednom pao u Živinicama

27.12.2020. | 18:13

Rukometaši Borca m:tel nisu uspjeli da osvoje jesenju titulu u Živinicama, gdje je domaći Konjuh stigao do pobjede nad Banjalučanima rezultatom 24:22 (10:11) čime je osigurao jesenji lovor dobojskoj Slogi.

Zaostali meč 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u prvom poluvremenu je pripao crveno-plavima iz Banjaluke, koji otkako postoji zajedničko prvenstvo nisu nikad slavili u Živinicama.

U nedjelju poslije prvih 30 minuta imaju prednost od gola razlike, a najzaslužniji za minimalno vođstvo crveno-plavih bili su Marko Lukić i Milan Dakić sa po tri postignuta pogotka, dok je golman Slađan Subotić zabilježio pet odbrana, od čega i jedan sedmerac.

Uglavom se igralo gol za gol u prvom dijelu i nijedan tim nije uspio da stekne neku osjetniju prednost, a najviše dva razlike, imali su Banjalučani u 23. minutu kada je na semaforu u Živinicama stajalo 5:7, piše Mondo.ba.

Konjuh je u nastavku uspio da napravi preokret. Došli su domaći do plus dva prvi put sredinom ovog dijela, a onda su čuvali prednost. Borac u finišu nije realizovao dva sedmerca i zicer kad je pokušavao da stigne rezultat.

Oznake: Konjuh, RK Borac, Rukomet