Nisam Saša već Olga Danilović!

14.07.2020. | 12:14

Srpska teniserka Olga Danilović gostujući u podkastu “Wish & Go” govorila je o odrastanju u sjenci slave oca Predraga Saše Danilovića.

Nije joj bilo lako da se izbori za svoj prostor.

“I prije nego što sam krenula da se bavim sportom i da pravim rezultate, znalo se da on ima ćerku Olgu. To kažem zato što sam od malena naučena da smo ‚pod reflektorom‘. Ljudi su njega prepoznavali, a samim tim i mene, kao njegovu ćerku. On je jednom rekao: ‚Ja sam najsrećniji čovjek na svijetu. Ja nisam Saša Danilović, već sam Olgin tata‘. On kaže da mu je najljepša stvar na svetu da me prepoznaju kao Olginog tatu”, kaže Olga i dodaje:

“U početku me je to malo nerviralo, govorila sam da nisam ćerka Saše Danilovića, nego Olga Danilović, ali sam se izborila i pomirila sam se sa tim. Mislim, to mi je tata. Ne možeš da biraš roditelje. Sada mi je i prelijepo. To je tako i ne može da se mijenja. On će da bude moj tata i Saša Danilović, a meni je mnogo drago što sam se izborila da imam svoju ličnost i što sam Olga, a ne ćerka Saše Danilovića”, rekla je srpska teniserka, prenosi “Mondo” portal.