Nikad luđi Murinjo izašao pred igrače Rome: Izgledate us**no od prve minute! Zašto?

10.02.2022. | 15:25

Fudbalerima Rome ne ide onako kako bi željeli.

Domaći remi protiv Đenove u Seriji A ostavio ih je na sedmoj poziciji, s istim brojem bodova kao i gradski rival Lacio. Nakon njega, stiglo je i ispadanje od Intera u četvrtfinalu Kupa (2:0). Žoze Murinjo se još jednom vratio na San Siro, gdje je prije više od jednog desetlijeća predvodio Inter do “triplete”, trostruke krune koju su crno-plavi ostvarili prije 12 godina.

Nije mu bilo do slavlja ovoga puta, jer njegovi igrači nisu mogli pronaći put do mreže iskusnog Samira Handanovića.

Italijanski “Corriere dello Sport” otkrio je što se na San Siru događalo nakon utakmice u svlačionici Rome. Murinjo je bio izvan sebe zbog loše predstave, navodno nikada nije bio luđi.

“Želim znati zašto, kada igrate s Interom ili nekim velikim klubom, izgledate us**** od prve minute! Zašto? Tako je bilo i protiv Milana! Us**** ste se već u prvih 10 minuta. Svi vi, niko nije isključen iz ovoga. U zadnje dvije godine pokazali ste se malima protiv velikih klubova. Ako smo maleni, i suci će nas smatrati malim. Romu tretiraju kao brižno dijete. Inter je super momčad, igrali su protiv vas, i vi umjesto da ste motivirani i željni igre, vi ste usrani! Nemate m…! Idite igrati u Seriju C ako želite igrati bez pritiska”, kipio je od bijesa Murinjo.

Oznake: Bijes, Igrači, Murinjo