“Nije Bog, grešan je kao svi”: Kontroverzni guru Pepe Imaz o diskvalifikaciji Đokovića

08.09.2020. | 15:06
I on se javio. Kontroverzni guru Pepe Imaz na koga se u Srbiji ne gleda sa simpatijama prokomentarisao je diskvalifikaciju Novaka Đokovića.

“Đoković je osjetio pritisak jer je imao priliku da se približi Nadalu i Federeru po broju titula sa Gren slemova, pogotovo jer njih dvojica nisu učestvovala na turniru. Željeli to ili ne, takve stvari opterećuju. Nekoliko poena prije incidenta se vidjelo da Novaku nije svejedno. On želi da pobjeđuje, bio je blizu nečega o čemu je sanjao, i ona je napravio grešku. Ipak, vjerujem da će mu ona mnogo pomoći u budućnosti”, rekao je Španac.

Čovjek kome Novak mnogo vjeruje, ali i cijela porodica Đoković misli da je baš ovaj potez najboljeg tenisera svijeta poruka i svim ostalim ljudima.

“Biće potrebno vrijeme da se oporavi. Dobro je da osjeća podršku ljudi. Preuzeo je odgovornost i moraće da se nosi sa tim. Svi prave greške na meču, ali kada ih vežete više onda dođe do ovakvog mentalnog stanja. Takođe, ovaj incident će pomoći ljudima da ne vide u teniskim igračima predmete obožavanja. Novak je ovim pokazao da nije Bog i da je grešan kao svi, da je to što jeste i da ima jedinstvenu personu”, rekao je.

Srpski teniser već je krenuo u Evropu, gdje bi trebalo da igra na Mastersu u Rimu, a onda i Rolan Garosu, pišu Novosti.