Neočekivana vijest stiže sa Ostrva: Slaviša Jokanović dobio otkaz u Šefild junajtedu

Neočekivane vijesti stižu sa Ostrva – Slaviša Jokanović više neće biti menadžer Šefild junajteda!

Kako javljaju britanski mediji, srpski stručnjak će biti razriješen dužnosti samo dva dana nakon pobjede protiv Redinga, koji sa klupe vodi Veljko Paunović.

“Skaj sports” i “Telegraf” pišu da su Šefild junajted i Jokanović vodili razgovore u četvrtak ujutro i da nekadašnji menadžer Fulama i Votforda neće nastaviti da predvodi “oštrice”.

Jokanović je preuzeo Šefild junajted nakon njihovog ispadanja iz Premijer lige, po odlasku Krisa Vajldera sa te pozicije.

Trenutno su na 16. mjestu Čempionšipa, sa osam bodova manje od mjesta koje vode u plej-of za plasman u Premijer ligu, sa čak 27 utakmica do kraja sezone. U Šefild junajtedu nisu bili ubijeđeni u rad Srbina, ali na društvenim mrežama je bilo očigledno nezadovoljstvo među navijačima zbog ovakve odluke.

“Dakle dovedemo ga, učinimo ga najplaćenijim menadžerom u ligi, obećamo mu sredstva i onda ga ne podržimo? Više će nas koštati da mu damo otkaz, naši vlasnici ne znaju šta rade”, bio je jedan od komentara.

“Nisam siguran da je ovo pametno, do sada mu je uvijek trebalo više vremena da implementira stil, prebrzo odlazi”, bilo je viđenje jednog od mnogih navijača koji su kritikovali odluku kluba, prenosi Mondo.

Ostavite komentar: