Neobična priča: Na utakmici protiv Barselone zamalo ostao bez testisa

24.09.2021. | 09:49

U fudbalu se često pojavljuju neobične priče, a sada jedna stiže iz Španije.

Jedan fudbaler Majorke otkrio je da je malo nedostajalo da poslije meča protiv Barselone ostane bez jednog testisa!

Radi se o Daniju Rodrigezu, vezisti Majorke, a incident se dogodio prij skoro dve pune godine. Majorka je stigla u Primeru, a Rodrigez, tada sa 31 godinom, prvi put je postao igrač Primere.

Jedva je čekao duel protiv Barselone, ali je malo falilo da taj meč ostane u njegovom pamćenju i po gubitku testisa. Rodrigez, koji je većinu karijere proveo u trećoj ligi Španije, po prvi put je javno pričao o detaljima sa tog meča.

“Ne znam ko vam je dao tu informaciju, to je tajna moje porodice i mene”, počeo je Rodrigez za “Kadenu Ser”.

“Istina je, u posljednjem potezu tokom prvog poluvremena na “Kamp Nou”, imao sam tu nesreću da sam doživio frakturu testisa. Na poluvremenu su mi rekli da moram da izađem iz igre, iako nisam osjećao nikakav bol”, rekao je Španac.

“Odluka da li da se operišem je bila teža. Već sam bio ‘završio posao’, jer imam troje djece, ali i dalje je postojao rizik da ostanem bez testisa. U subotu smo igrali protiv Selte u Vigu i odlučio sam da se ne operišem. Na sreću, nije se pogoršalo.”

On kaže da je to najviše uradio jer je konačno dočekao da igra u Primeri.

“Nisam htio da tu stanem ni za šta na svijetu. Stigao sam do 31. godine bez da sam ikad igrao u Primeri. Pitao sam za rizike, rekli su mi da bih mogao da ostanem bez jednog testisa. Bilo je to ludo…”

Rodrigez je na kraju odigrao cijeli meč protiv Barselone, a nijedan trening ili utakmicu poslije toga nije propustio zbog pomenute povrede.

Oznake: Barselona, Utakmica