Nemile scene na utakmici: Masa se obrušila na navijača zbog dresa Zvezde

02.08.2023. | 08:36

Nemila situacija dogodila se na utakmici kvalifikacija Lige konferencija između Budućnosti iz Podgorice i makedonske Struge, kada je jedan navijač bio meta napada zbog toga što je nosio dres Crvene zvezde.

Kako prenose crnogorske “Vijesti”, navijač je nosio plavi dres Zvezde sa prezimenom Dejana Savićevića na leđima, ali je jedan dio navijača htio da se sa njim zbog toga fizički obračuna.

Kako se navodi u tekstu pomenutog lista, “njih desetak se obrušilo na njega, umiješali su se i drugi, a policija je upotrebila silu da smiri masu i bezbjedno evakuiše “uljeza” i njegovu pratilju”.

Sve to se dogodilo neposredno pred kraj prvog poluvremena, kada je gost poveo 2:1 u trećem minutu nadoknade, a potom Budućnost izjednačila u devetom minutu zaustavnog vremena.

Struga je poslije pobjede od 1:0 u prvom meču eliminisala šampiona Crne Gore. Inače, Savićević je karijeru počeo baš u podgoričkoj Budućnosti i poslije pet sezona u tom klubu prešao je u Crvenu zvezdu, sa kojom je za četiri godine osvojio i Kup evropskih šampoina i Interkontinentalni kup.

Savićević je od 2001. godine predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

(Foto: Vijesti.me)