Nekoliko puta bio “na ledu”: Degenek misterioznim porukama najavio odlazak iz Zvezde

03.12.2021. | 16:29

Drugi mandat Miloša Degeneka za sada nije prošao onako kako su se i on, ali i klub nadali. Štoper je u nekoliko navrata bio “na ledu” kod Dejana Stankovića, pa je tako još i prije godinu i po dana objavljivao misteriozne poruke u kojima je najavljivao odlazak.

Degenek je poslije katastrofalnog kiksa koji je imao u duelu sa Midtjilandom, kada bio glavni krivac za poraz od danskog tima, jer je već poslije 10 minuta igre zaradio crveni karton.

Poslije toga je izgubio povjerenje trenera Zvezde, koji je na konferenciji za medije nekoliko dana kasnije poručio da bi on u takvoj situaciji reagovao drugačije.

Degenek je nakon toga odigrao svega 35 minuta za Zvezdu u meču protiv Inđije u Kupu, dok je na druge četiri presjedio na klupi.

To mu je očigledno zasmetalo, pa se ponovo aktivirao na društvenim mrežama, gdje je počeo da “flertuje” sa svojim bivšim klubom Al Hilalom, čije fotografije i snimke redovno objavljuje na Tviteru i Instagramu.

“Bilo jednom u Al Hilalu”, napisao je Degenek uz fotografiju u dresu kluba iz Saudijske Arabije.

To nije sve. Takođe je na storiju objavio fotografiju sa likom glumca Nebojše Glogovca koga je citirao.

“Ponekad, bez obzira na to koliko ste dragi, koliko ste ljubazni, koliko ste brižni, koliko volite, to jednostavno nije dovoljno za neke ljude”,  stoji u objavi Degenekovog storija.

Ostaje samo pitanje kome su riječi upućene.

Na kraju, objavio je i fotografiju ispred aviona sa koferom, na kojoj je napisao “spakovan, spreman da krenem”.

Podsjetimo, posljednjih dana je putem Instagrama Degenek i prodavao svoj Mercedes, koji kada je nov košta 100.000 evra.