Nekada velika nada “zapela”: Serhio nije uspio u Realu pa je oženio 18 godina stariju milionerku

11.02.2022. | 21:04

Nekadašnja velika nada Real Madrida, Serhio Karaljo bio je na dobrom putu da postane prvotimac kraljevskog kluba, ali je “zapeo” negdje nakon što je prošao juniorski pogon.

Poslije je igrao kratko na Islandu i u SAD-u, a onda je prosto odustao od fudbala te uradio jedan potez koji mu je definitivno promijenio život.

Serhio se sa 18 godina oženio, i to sa 18 godina starijom Kerolajn Stanburi, TV zvijezdom i glumicom iz Velike Britanije čija se bankovni račun procjenjuje na oko 30 miliona dolara. Danas 27-godišnji Serhio, ako je suditi po fotografijama sa društvenih mreža, uživa sa 45-godišnjom Kerolajn, a postali su jedna od glavnih tema britanskih i španskih tabloda.

Britanka inače ima troje djece iz prethodnog braka sa turskim naftnim tajkunom Demom Habibom.

“Mislim da nijedan otac ne sanja da njihov zlatni dečko izlazi sa ženom starijom od njega. Zapravo smo kada izađemo Serhio i ja izgledali kao majka i sin”, izjavila je Kerolajn, a prenijeli su engleski mediji.

Nisu sretni bili previše ni u porodica Karalja.

“Otac mi je nudio dosta novca, rekao je da ću dobiti sve što poželim, samo da se odreknem Kerlojan”, izjavio je jednom prilikom Serhio, piše Avaz.