Neka nas huk sa tribina nosi do pobjede: Igokea večeras igra meč odluke za plasman u TOP 16

20.01.2022. | 12:50

Košarkaše Igokee m:tel večeras, od 18.30 časova, očekuje presudna bitka za TOP 16 fazu FIBA Lige šampiona. Na svom terenu, u dvorani u Laktašima, ekipa trenera Dragana Bajića dočekuje belgijski Ostende koji je prije dva dana izborio “majstoricu”.

Iz Igokee poručuju da će dati sve od sebe da nastave svoj put na evropskoj sceni, iako se tokom utakmice u Belgiji vidjelo da je  borba sa virusom korona ostavila traga.

“Jedna vrata se zatvore, druga se otvore. U pitanju su dva tima koja se sada već jako dobro poznaju. Moramo energetski da budemo na nivou naših najboljih utakmica. Momcima je potrebna podrška, a siguran sam da će oni zauzvrat ostaviti i posljednji atom snage”, poručio je Marko Barać, asistent u stručnom štabu Igokee m:tel.

U Igokei m:tel ne kriju da im je prijeko potrebna podrška sa tribina. Dan pred utakmicu, igrači i stručni štab, zajedničku su poslali poruku svim ljubiteljima košarke sa željom da ispune tribine dvorane u Laktašima i da im, kako su to naveli, budu dodatni vjetar u leđa. Poseban poziv navijačima u ime čitavog kluba, poslali su i kapiten Marko Jošilo, te Dalibor Ilić i Darko Talić.

Cijena ulaznica je 5 km, a ulaz za djecu do 12 godina i dame je besplatan.