Nedović očekuje sjajnu atmosferu u Ljubljani: Sa nestrpljenjem čekamo meč protiv Slovenije VIDEO

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović izjavio je da očekuje sjajnu atmosferu i najjaču moguću provjeru u sutrašnjoj (20.15) prijateljskoj utakmici protiv Slovenije u Ljubljani.

Biće to repriza finala Evropskog prvenstva iz 2017. godine u kom je Slovenija savladala Srbiju sa 93:85, a ljubljanska dvorana Stožice je rasprodata.

Tim selektora Svetislava Pešića u prvoj provjeri savladao je Crnu Goru u Beogradu sa 82:73 u utakmici zatvorenog tipa.

– Prva javna utakmica za nas ovog ljeta. Čuo sam da je hala rasprodata, nadam se sjajnoj atmosferi. Navikli smo prethodnih godina da Slovenci prave sjajnu atmosferu i da je veliki “hajp” oko ove njihove ekipe. Biće jedna dobra provjera, najjača moguća u ovom trenutku – izjavio je Nedović za Košarkaški savez Srbije.

Košarkaš Crvene zvezde istakao je da je najvažnije da ekipa napreduje iz meča u meč i da nacionalni tim zaobiđu povrede.

 

– Mi imamo u planu da napredujemo iz utakmice u utakmicu, tako da želimo da korigujemo neke greške koje smo imali na utakmici protiv Crne Gore i najbitnije je da budemo svi zdravi. Uželjeli smo se igranja pred publikom i nadamo se najboljem – istakao je Nedović.

Reprezentacija Srbije priprema se za Evropsko prvenstvo (od 1. do 18. septembra), ali je prije toga očekuju važni dueli kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke u Beogradu (25. avgust) i na gostovanju Turskoj (28. avgust).

Ostavite komentar: