Nedović nakon poraza od Monaka: Presudila poslednja četvrtina

19.10.2023. | 07:45

Nemanja Nedović je po statističkim podacima sinoć bio najbolji igrač Crvene zvezde protiv Monaka, ali to mu je slaba utjeha kada su na kraju trijumfovali ”Kneževi” sa 82:76.

Zahvaljujući seriji trojki Rokasa Gedraitisa, utisak o Zvezdinoj igri bio je bolji tokom prvog poluvremena, ali u nastavku je i njegov šut zatajio, a Nejpiru i Teodosiću, na primjer, nije ni proradio.

Monako je to znalački iskoristio i ostvario prvu pobjedu u sezoni, a jedan od prvih igrača Crvene zvezde koji su prokomentarisali ovu utakmicu bio je upravo Nemanja Nedović koji je nezadovoljan i rezultatom, ali i igrom svog tima.

“Presudila je poslednja četvrtina u kojoj smo svi igrali nedopustivo! Nismo dovoljno cenili loptu, nismo dovoljno cenili trud koji smo uložili da bismo bili u egalu. Neke ključne lopte, gde smo mogli da prelomimo utakmicu, otišle su ne znam ni ja gde. Više dogovornosti, treba više da cenimo to što radimo.”

Nastavio je:

“Sada je vruća glava i moguće da je svako video utakmicu na svoj način. Falilo je sve. Nismo dolazili u dobre pozicije. Kada je trebalo da se završi, nismo, nego smo bacali lopte u bunar”, objašnjava Nedović, a prenosi ”Kurir”.

Nedović je meč završio sa 15 poena (3/5 za dva, 2/3 za tri, 3/4 slobodna bacanja), 6 asistencija i 2 skoka, za indeks korisnosti 22.