“Ne bih o brojkama”: Šta Milošević očekuje od sutrašnjeg meča sa Vojvodinom

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je Vojvodina jedan od najtežih rivala u Superligi i da će u sustrašnjem meču 6. kola obje ekipe imati svoju šansu.

Crno-bijeli u Novi Sad putuje poslije pobjede u prvom kolu kvalifikacija protiv letonskog RFS u četvrtak, dok je ekipa Nenada Lalatovića imala više vremena za pripremu i odmor, jer je posljednji susret odigrala prošle nedjelje protiv Napretka u Kruševcu.

“Vjerujem da imamo argumente sa kojima ćemo sutra na teren. Čeka nas jedan od najtežih rivala u našoj ligi. Neće biti iznenđenja na terenu, dobro se poznajamo, igrali smo dosta utakmica u prethodnom periodu. Sa te strane će mom stručnom štabu biti lakše, kao i ekipi, kada je poznavanje protivnika u pitanju. To je dobra stvar. Svjesni smo i grešaka koje smo činili u prethodnom periodu. Probaćemo da iskoristimo dobru energiju poslije pobjede u kvalifikacijam za Ligu Evrope. Svesni smo da će biti teško, ali svjesni smo da možemo da izađemo na kraj sa Vojvodinom ukoliko neke stvari odradimo kako treba”, rekao je Milošević na konferenciji u SC Teleoptik.

Milošević je istakao i da se ne bi zadovoljio jednim bodom u Novom Sadu, kao i da bi “volio da dvije posljednje utakmice, u kojima su crno-bijeli poraženi od Vojvodine, izazovu dodatni motiv u sutašnjem susretu”.

Trener Vojvodine u najavi utakmice rekao da oba tima imaju podjednake šanse za trijumf.

“Ne bih se bavio brojakma. Obe ekipe imaju argumente da se nadaju najboljem sutra, što su pokazale u prethodnim utakmicama. Ne bih se bavio prognozama”, zaključio je Milošević.

Meč između fudbalera Vojvodine i Partizana na stadionu “Karađorđe” igra se sutra do 18.45.

Ostavite komentar: