Napustio igru u prvom poluvremenu: Džeko upitan za utakmicu sa Crnom Gorom

08.06.2022. | 09:57

Edin Džeko je igru napustio u prvom poluvremenu, zbog povrede koljena koja mu je predstavljala problem prlikom kretanja.

Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko je na sinoćnjoj utakmici protiv Rumunije odigrao jako dobrih 45 minuta, ali je na poluvremenu moram biti zamijenjen zbog povrede. Napadač “zmajeva” je dobio jedan neugodan udarac sredinom prvog poluvremena, ali se ubrzo pridigao i na prvu nije izgledalo da se radi o ozbiljnijem udarcu. Umjesto njega u igru je ušao Smail Prevljak koji je postigao pogodak vrijedan pobjede i nova tri boda u Ligi nacija.

Ono što zabrinjava fudbalsku javnost u BiH je otok na nozi našeg kapitena koji se pojavio odmah nakon udarca i koji je jasno bio vidljiv u prenosu utakmice pa se postavlja pitanje da li će Džeko biti spreman za utakmicu protiv Crne Gore koji će biti odigran 11. juna u Podgorici.

“Džeko je zamijenjen zbog otoka koljena”, rekao je Petev na pres konferenciji nakon utakmice.

Danas bi trebalo poznato više informacija o stepenu povrede našeg kapitena, a njegov izostanak u Podgorici bi svakako bi bio veliki hendikep za našu reprezentaciju bez obzira na odličnu formu Smaila Prevljaka, prenosi Mondo.

Oznake: Edin Džeko, Povreda