Napeto u Milanu: Donaruma se rasplakao nakon sastanka sa navijačima

02.05.2021. | 14:25

Golman Milana Đanluiđi Donaruma rasplakao se tokom sastanka sa navijačima uoči utakmice sa Beneventom u italijanskom fudbalskom prvenstvu, prenijeli su italijanski mediji.

Kako je prenio list Korijere dela Sera, navijači Milana tražili su sastanak sa Donarumom uoči jučerašnje utakmice i zahtjevali da on propusti predstojeći derbi sa Juventusom, ako ne potpiše novi ugovor.

Donaruma ima ugovor sa Milanom do juna, a prema pisanju italijanskih medija, on razgovara sa upravom Juventusa oko angažmana, pošto ovog ljeta može da napusti San Siro kao slobodan igrač.

Situacija između njega i navijača je napeta, a oni su insistirali na razgovoru.

Kako je prenio Korijere dela Sera, 22-godišnji golman je rekao navijačima da još nije ništa odlučio i istakao da će samostalno odlučiti o svojoj budućnosti. Donaruma misli da ga je klub primorao na sastanak i nije želio takav pritisak, posebno jer se utakmica sa Juventusom igra sljedećeg vikenda.

List je naveo da je golman u suzama napustio sastanak, a da je zatim otišao na utakmicu i učestvovao u sinoćnjoj pobjedi Milana protiv Beneventa 2:0.

Milan i Juventus se bore za mjesto u Ligi šampiona. Crveno-crni su drugi na tabeli sa 69 bodova, a crno-bijeli su peti sa tri boda manje, ali i utakmicom manje. Prva četiri mjesta u Seriji A vode direktno u Ligu šampiona.