Napadač Partizana Rikardo Gomeš sasvim otvoreno: Ne bih nikada prešao u Zvezdu

19.10.2021. | 17:40

Rikardo Gomeš je ovog ljeta počeo drugi mandat u Partizanu. Prvi je počeo 2018. i trajao je godinu dana. Sada je pokazao da se u Beogradu odomaćio. U svim takmičenjima od starta sezone je odigrao 20 utakmica i dao je 17 golova, uz tri asistencije.

“ Partizan je moj klub, osjećam se kao da sam ovdje rođen i odrastao u Partizanu, pripadam mu svim srcem. I kada nisam bio tu pratio sam rezultate, gledao prenose. Ovo ne govorim zbog navijača, nego se tako osjećam. Ako ostanem ovdje, nadam se da će moj sin prve fudbalske korake naučiti u Partizanu”,  rekao je fudbaler sa Zelenortskih Ostrva za Novosti i dodao:

“ Ljudi su ti koje najviše volim u Partizanu. Nije fraza, osjećam se kao kod kuće. Zato je Partizan najbolje što mi se desilo. Ne pričam tu samo o saigračima, stručnom štabu, svi sa kojima se susrećem su izuzetno prijatni. U Emiratima nije ni slično. Tamo sam otišao zbog novca, to je jasno, dobro je bilo i Partizanu i meni. Fudbalski gledano, Partizan će uvijek za mene biti nešto posebno i nešto najbolje što mi se dogodilo”.

Gomeš se našao u srcima mnogih navijača Partizana.

“ Sjajan odnos imam sa navijačima. Obostrana ljubav i poštovanje su nešto što mi uliva dodatnu snagu. Često se po gradu slikam i sa Zvezdinim navijačima, poštuju me i to je lijepo. Na Instagramu mi često pišu da dođem u Zvezdu, ali nema šanse, to nikada ne bih uradio. Ne govorim o novcu uopšte, ovdje je u pitanju poštovanje”,  jasan je Rikardo Gomeš