Nakon slavskog ručka pridružio se saigračima: Đoković odradio prvi trening u Malagi VIDEO

21.11.2023. | 21:34

Najbolji teniser Srbije i svijeta, Novak Đoković, odradio je prvi trening u Malagi uz prisustvo mnogih kamermana i reportera. Teniseri Srbije u četvrtak od 16 časova u Malagi protiv Velike Britanije započinju takmičenje u Dejvis kupu.

 


Poslije slavskog ručka, koji je proveo sa porodicom Novak Đoković se priključio saigračima u reprezentaciji Srbije i počeo pripreme da ponovo osvoje “salataru”.

Prvo je imao zagrijavanje u teretani, gdje mu je društvo pravio i Miloš Raonić, koji je donio prvi trijumf Kanadi protiv Finske, prenosi RTS.

Na teren je potom izašao da odmjeri formu protiv Filipa Krajinovića, i vidjelo se da je najboljem teniseru svijeta mini pauza poslije osvajanja Završnog mastersa u Torinu prijala.

Koliku je pažnju privukao, najbolje ilustruje podatak, da je u toku drugog singl meča Kanada – Finska na 10 minuta otvorenog dijela treninga reprezentacije Srbije došlo skoro 30 kamermana i fotoreportera.

Teniski tim Srbije će se u srijedu u 13.30 časova prvi put pojaviti pred medijima u Malagi, a planirano je i druženje sa fanovima u Fan zoni centra.