Nakon Nine oglasio se i Nole: Žao mi je što se posebno iskustvo nije završilo sa medaljom

Srpska teniserka Nina Stojanović osvrnula se na to što nije bila u mogućnosti da igra za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama zbog umora Novaka Đokovića izazvanog igranjem u singlu, a onda je i sam Nole prokomentarisao objavu na Instagramu.

Nina je navela da samo ona zna kako joj je bilo kada nije izašla na teren u miksu sa Đokovićem, te postavila sliku iz djetinjstva sa najboljim teniserom svijeta, a sada je dobila i odgovor na svoje riječi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Novak je napisao “odličan povratak u prošlost”, a onda i na svom Instagramu poželio sreću preostalim srpskim sportistima u Tokiju uz žal što nije uspio da da dođe makar do jedne medalje.
“Velika je čast bila predstavljati Srbiju na Olimpijadi. Žao mi je što se ono posebno iskustvo nije završilo sa jednom od medalja za mene, ali me to čini još motivisanijim da nastavim sa radom i da se vratim još jači u Pariz za 3 godine. Svu sreću želim našim sportistima koji nastavljaju borbu za medalju! Navijamo za Srbiju”, napisao je Novak na društvenoj mreži, prenosi “Telegraf.rs”.

Ostavite komentar: