Nakon napada na igrače Crvene zvezde, vaterpolisti srpskog kluba otkazali utakmicu i krenuli za Beograd!

09.02.2019. | 17:04

Na splitskoj rivi dogodio se incident pri kojem su napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde.

Kako javlja novinar Dnevnika Nove Mario Jurič, na splitskoj rivi došlo je do incidenta, pri kojem su napadnuti vaterpolisti Crvene zvijezde od za sada nepoznatih napadača.

Prema prvim informacijama, trojica ili četvorica vaterpolista Crvene zvezde šetali su rivom, kada je na njih nasrnulo pet osoba. Jedan je od igrača primio nekoliko udaraca, a potom odlučio skočiti u more, kako bi se spasio težih posljedica.

Nakon dolaska policije i ljekarske pomoći, vaterpolist srpskog kluba je odbio pomoć.

“Da nisam skočio u more ubili bi me.”

“U trenutku napada jedan je skočio u more, drugi su se razbježali. Mladić koji je napadnut, odveden je u hotel, odbio je ljekarsku pomoć. Obavljamo razgovor s njim i svjedocima kako bi se došlo do napadača i provodi se krim istraživanje” kazala je Željka Radošević iz PU Splitsko-dalmatinske.

Prema informacijama iz srpskih medija, pretučeni su vaterpolisti Dušan Vasić, Miloš Maksimović i golman Aleksandro Kralj.

“Nakon što su odradili razgovore s policijom, vaterpolisti Crvene zvezde odlučili su da neće igrati susret protiv Mornara u 13. kolu Triglav regionalne lige, već su se odmah autobusom zaputili prema Beogradu”.

 

Izvor:(Dnevnik.hr)      Foto:( Screenshot / Twitter /Mario Jurič)