Nakon ispadanja Meksika sa SP: Navijač se iskalio na televizoru VIDEO

01.12.2022. | 17:26

Fudbalska reprezentacija Meksika je zbog lošije gol razlike od Poljske ispala sa Svetskog prvenstva u Kataru, a društvenim mrežama kruži snimak izrevoltiranog meksičkog navijača, koji je svoj bijes i ljutnju iskalio na televizoru.

Meksikanci su u posljednjem meču pobijedili Saudijsku Arabiju rezultatom 2:1, a uz remi protiv Poljske u prvom kolu i poraz od Argentine rezultatom 2:0, to im na kraju nije bilo dovoljno za nokaut fazu i zbog lošije gol razlike su ispali sa smotre najboljih svjetskih fudbalskih selekcija.

U trenutku sudijske nadoknade, kada je rezultat bio 2:0 za Meksiko, odnosno 2:0 za Argentinu protiv Poljske, putnika u nokaut fazu odlučivali su žuti kartoni, što je takođe bio segment u kojem je Poljska bila bolja od Meksika, a s obzirom na to da su “Sombrerosi” primili gol od Saudijske Arabije, na kraju je gol razlika presudila Meksikancima i tako je završilo njihovo učešće na Mundijalu.

Potpuno očekivano, kada reprezentacija ispadne sa Mundijala takvim spletom okolnosti, navijači još teže podnose neuspjeh, a najbolji prikaz toga je snimak navijača koji utučen zbog ispadanja ni sam ne zna kako se ponaša.