Najsmješnija izmjena sezone: Tokom utakmice hitno otrčao u toalet i postao hit na internetu VIDEO

18.12.2021. | 16:53

Bajern je u posljednjoj utakmici u 2021. godini savladao Volfsburg vrlo lagodno sa 4:0, a u posljednjim minutima meča Robert Levandovski uspio je da dođe do rekorda.

Dao je svoj 43. gol u kalendarskoj godini i tako prestigao Gerda Milera koji je u 1972. godini dao 42 gola. A prije tog gola u 84. minutu desila se najčudnija izmjena ove sezone!

Mladi Malik Tilman je trebalo da uđe na teren umjesto Džamala Musiale u 84. minutu, a onda se ka aut liniji zaletio Benžaman Pavar! On je bez ikakvog objašnjenja istrčao sa terena i utrčao u svlačionicu, a Julian Najgelsman je ostao u čudu. Nije razumio trener Bajerna šta se dešava, ali pošto nije htio da ostane bez igrača na terenu promijenio je odluku i Tilmana ubacio umjesto Pavara.

A onda se dva minuta kasnije Pavar vratio na teren! Htio je da zaigra, ali su mu javili da je već zamijenjen. A šta se u stvari desilo?

Pavaru se išlo u toalet! Nije više mogao da izdrži, a pri rezultatu 3:0 za svoj tim odlučio je da na brzinu otrči do toaleta i olakša se. Kada je to uradio i vratio se na teren obavijestili su ga da je izveden, piše Mondo.