Najgori početak sezone za Klopa u Liverpulu: Borićemo se za naše živote

23.08.2022. | 11:27

Njemački fudbalski trener i menadžer Liverpula Jirgen Klop upisao je najgori start sezone sa “redsima” otkad je na klupi engleskog velikana.

Poslije poraza u gostima kod Mančester junajteda (1:2) u najvećem derbiju engleskog fudbala, Liverpul ima svega dva boda iz tri utakmice, što je najmanje od kada je Nijemac došao u klub 2015. godine.

Prvi put u Klopovoj eri ekipa “redsa” nije uspjela da trijumfuje u prve tri utakmice u Premijer ligi, a on je priznao da je zabrinut zbog situacije.

“Daćemo sve što možemo, uradićemo sve što svaki navijač Liverpula očekuje, borićemo se za naše živote. U nezgodnoj smo situaciji što se tiče povreda jer imamo na raspolaganju samo 14 ili 15 seniora, ali tako je i to ne možemo da promjenimo. Malo jesam zabrinut, ali sada sljede pripreme za Bornmut i Njukasl”, izjavio je Klop, prenijeli su britanski mediji.

Liverpulu zbog povreda nedostaju standardni prvotimci ili članovi rotacije Diogo Žota, Žoel Matip, Tijago Alkantara, Ibrahima Konate i Kertis Džons, dok je ovoljetošnje pojačanje iz Benfike, napadač Darvin Nunjez, suspendovan zbog crvenog kartona protiv Kristal Palasa.