Najbolji strijelac Serije A izgubio sudski spor: Uručio otkaz dadilji koja je umirala u bolnici

12.10.2023. | 18:37

Napadač Intera Lautaro Martinez izgubio je sudski proces u kojem je bio tužena strana zbog toga što je uručio otkaz dadilji koja je umirala u bolnici.

U pitanju je 27-godišnja devojka, prijateljica Lautarove partnerke, koja je mjesecima čuvala njihovu ćerku Ninu.

Ona je iz Argentine, odakle je rodom, stigla bolesna a njeno stanje se samo pogoršavalo. Na kraju je završila u bolnici gdje je preminula.

Porodica preminule djevojke Milagros Izole potom je, na njegovu nevjericu, tužila fudbalera jer joj je preko advokata uručio otkaz zbog prekoračenja dana predviđenih za bolovanje.

Roditelji pokojne su inače o trošku Lautara Martineza doputovali u Italiju (tako barem on tvrdi) kako bi bili uz ćerku u posljednjim danima njenog života.

Međutim, na kraju se sve završilo vrlo ružno po obje strane.

Preko adokata, roditelji preminule su tužile Lautara zbog otkaza koji je uručio dadilji dok je umirala, a sud je presudio u njihovu korist, pa će najbolji strijelac Serije A tako morati da plati odštetu plus sav iznos sudskih troškova.

Poslije svega, ostao mu je gorak ukus, a svoju stranu ove tužne priče podijelio je na svom Instagramu:

“Odlučio sam da ne govorim ništa dugo vremena iz poštovanja prema jednoj porodici sa kojom nikada nisam imao ništa. Ali neću im dozvoliti da ukaljaju moju porodicu. Mi smo angažovali djevojku koja je već bila bolesna, dugogodišnju prijateljicu, i bila je sa nama sve dok, nažalost, nije više mogla da radi zbog bolesti. Pošto smo učinili mnogo za njenu porodicu, od toga da smo platili avionske karte, pomogli da se nađe krevet u bolnici kada je kolabirala, pomagali oko tretmana, sve do smještaja za njene, koje smo morali da UBIJEDIMO da dođu da se brinu o ćerki koja im umire”, piše u Lautrovoj objavi.

“Pošto smo im sve dali i obezbjedili, čekali su da njihova ćerka bude na samrti i onda su pokušali da iskoriste situaciju da od nas izvuku novac. Ne samo to, već su poslije njene smrti nastavili da insistiraju i na kraju se sve to ružno završilo po njih. Nisu mogli da dobiju to što su tražili. Nisu dobili niti jedan evro, to bi bilo krajnje neprikladno poslije svega što smo učiniliza njih. Kakva osoba morte da budete da koristite smrt ćerke kako biste izvukli novac? – završio je Lautaro ovu vrlo neprijatnu objavu. prenosi B92.