Na domaćem terenu: Košarkaši Partizana dočekuju francuski Metropolitans

16.03.2022. | 10:11

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 sati dočekuju u hali “Aleksandar Nikolić” francuski Metropolitans u 15. kolu grupe A Evrokupa.

“Posle dobre igre i pobede protiv Budućnosti u Podgorici nadamo se da to možemo da ponovimo. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, koji je i u prvoj utakmici protiv nas pokazao kvalitet, kao što i pokazuje u Evrokupu i francuskom prvenstvu. Očekujemo izuzetno tešku utakmicu, a ono što bih zaista voleo je da navijači ponovo dođu i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu”, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović.

Kapiten crno-belih Rade Zagorac istakao je da su utakmice protiv Budućnosti i Metropolitansa veoma važne po pitanju zauzimanja kvalitetne pozicije pred doigravanje.

“Tom pobedom i ukoliko ne bude iznenađenja u mečevima gde smo favoriti, obezbedili bismo drugo mesto i prednost dpomaćeg trena na startu plej-ofa. Pođednako je i odgovornost na navijačima da dođu i napune halu i da zajedničkim snagama dođemo do pobede u utakmici koja u ovom trenutku, diskutabilno, može da bude utakmica sezone”, istakao je Zagorac.