Murinjo otkrio koji igrač ga je napatio kroz karijeru: Osijedio sam zbog njega

26.12.2023. | 18:47

Čuveni fudbalski trener Žoze Murinjo našalio se u jednom podkastu ili je možda čak i bio ozbiljan, da je osijedio zbog nekadašnjeg veziste Lasane Dijare.

U podkastu “The Obi One”, čiji je domaćin nekadašnji defanzivni vezista Džon Obi Mikel, Murinjo je rekao da je osijedio zbog Lasane Dijare i njegovog agenta, piše Sportal.

– Imao sam Lassanu u Čelsiju i imao sam ga u Real Madridu. Vidite ovo (pokazuje na sijedu kosu)? Sva ova strana sijede kose, za to je kriv Lasana Dijara, a i njegov agent. Obojica. A ova druga strana su Džon Obi Mikel i njegov agent – rekao je Murinjo.

Obi Mikel prisjetio se jedne situacije.

– Šefe, sjećam se sastanka koji je imao sa vama u vašoj kancelariji prije nego što je napustio Čelsi. Morali ste da natjerate Ruija i Silvinja da ga fizički izvuku iz vaše kancelarije. Sjećam se tog sastanka – kaže Mikel.

A Murinjo je onda objasnio zašto je osijedio zbog njega i agenta.

– Lasanin agent je bio ovakav: Ako počne utakmicu, igra 90 minuta i igra dobro – sutradan želi novi ugovor sa više novca. Ako ne igra i sjedi na klupi – sljedećeg ponedjeljka želi sastanak, jer Lassana želi da ode – objasnio je Murinjo.

Na kraju ga je pohvalio.

– A onda je igrao kod mene i u Realu. Fantastičan igrač. Igrao je zaista dobro: PSŽ, Arsenal, Real Madrid, Čelsi. Svuda je bio odličan – zaključio je Žoze.