M:tel generalni sponzor KK Igokea: “Igosima” 1.800.000 KM za tri godine VIDEO

02.12.2021. | 12:15

Košarkaški klub Igokea i kompanija M:tel potpisali su ugovor o sponzorstvu na tri godine prema kojem će klub iz Aleksandrovca dobiti podršku od 600.000 maraka po sezoni.

Iza Igokee je najuspješnija sezona u klupskoj istoriji. Tim Dragana Bajića je izborio Top 16 fazu FIBA Lige šampiona, potom igrao u plejofu ABA lige pa su Aleksandrovčani ove godine zaslužili direktno učešće u grupi najboljeg Fibinog takmičenja. I u aktuelnoj sezoni Igokea bilježi dobre rezultate na zadovoljstvo svih u klubu.

https://www.youtube.com/watch?v=1pHTiGP5FAc

“Ovo je velika stvar za nas, Igokea je klub koji godinama pravi odlične rezultate. Drago mi je što se nastavlja uspješna saradnja sa kompanijom M:tel. Zahvalio bih se generalnom direktoru Jeleni Trivan kao i izvršnom direktoru za marketing Milosavu Parezanoviću. Posebna zahvalnost kompaniji M.tel koja je prepoznala sportsku vrijednost KK Igokea kao i našu želju za razvoj kluba. Ugovor je na tri godine, a to su sredstva veoma značajna za naš budžet koja nam garantuju stabilnost i mogućnost za više ciljeve kao i ulaganja u mlade talente”, rekao je generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

I generalni direktor kompanije M:tel Jelena Trivan poručila je da je ovo veoma značajna saradnja za obje strane.

“Javnosti je poznato da smo velika podrška sportu u Republici Srpskoj i regionu. Podržavamo i kulturu i druge oblasti života, ali danas je tema podrška onima koji su najuspješniji. Ovo je dvosmjerna ulica, Igokea će dobiti pomoć da nastupa u ABA ligi i Ligi šampiona i bude finansijski stabilna, a Mtel dobija novo lijepo lice jer će nas promovisati oni koji su najbolji. Vi znate njihove uspjehe, najbolji igrač ABA lige dolazi iz ovog tima (op. a. Dalibor Ilić)”, rekla je Jelena Trivan.

Igokea u subotu od 19 časova dočekuje Partizan u 10. kolu ABA lige.

Oznake: KK Igokea, Mtel, Sponzor