Mrkela se oglasio povodom sramnog ponašanja Gobeljića: Izvinjavamo se, biće kažnjen

26.05.2021. | 16:11

Crvena zvezda je poslije 14 godina osvojila duplu krunu, i na taj način krunisala najbolju sezonu u ovom vijeku. Ponovo je, kao mnogo puta u novijoj istoriji, Milan Borjan bio apsolutni junak srpskog šampiona.

Međutim, dešavanja u penal seriji i primitivan potez Marka Gobeljića, ukrali su slavu ekipi Dejana Stankovića. Sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela oglasio se dan poslije finala Kupa i u izjavi dostavljenoj medijima izvinio se javnosti zbog gesta Marka Gobeljića.
I najavio da će Gobeljić biti kažnjen.
“Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera, Marka Gobeljića, poslije meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvijek i svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju i nikada nećemo tolerisati ovakve ispade. Marko je i sam svjestan greške koju je napravio i kaje se zbog nje. Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom i nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji poslije 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni”, rekao je Mitar Mrkela.

Podsjetimo, Gobeljić je na kraju utakmice dotrčao do golmana Partizana, Vladimira Stojković, i skinuo šroc. To je umalo izazvalo veće sukobe na terenu.